ابتدا بهتر است نگاهی به چند چالش که ممکن است با آنها در آینده روبرو شوید، بیندازیم. شاید بزرگترین نگرانی اکثر افراد هنگام
انتقال وبسایت از جوملا به وردپرس (از یک CMS به سیستم دیگر)، این باشد که گرچه Joomla و WordPress هر دو یک سیستم مدیریت محتوا هستند، اما هر کدامشان با در نظر گرفتن بازارهای مختلف هدف، کار خود را شروع کرده و به همین دلیل در نهایت کاملا از یکدیگر متمایز شده اند.
Joomla در ابتدا به عنوان یک CMS در نظر گرفته شده بود، در حالیکه WordPress به عنوان یک پلتفرم وبلاگ نویسی کاملا ساده، شروع به کار کرده بود. این بدان معناست که بعضی گزینه ها مانند رابط های ادمین (admin interfaces)، در آنها متفاوت است.
مولفه ها در مقابل ابزارک ها (Components vs Widgets)
مولفه های Joomla، با تمام فرم های محتوای خارج از مقاله سرو کار دارند، از جمله مواردی مانند منوها، تصاویر هدر و موارد مشابه، که کاملا متفاوت از WordPress هندل می شوند. در WordPress، معمولا به ویجت ها یک یا چند ناحیه مشخص داده می شود که می توانید آنها را انتخاب کنید تا نمایش داده شوند.
تم ها در مقابل الگوها (Themes vs Templates)
در این مورد تفاوت چندانی وجود ندارد. تم ها و تمپلیت ها، هر دو به نحوه خروجی و مرتب سازی محتوای موجود در پایگاه داده برای بازدید کنندگان می پردازند.
بنرها، فرم های تماس و …
اینها ویژگی هایی هستند که در Joomla استاندارد، گنجانده شده اند و مشابه آنها در هسته WordPress وجود ندارد. اما مطمئن باشید پلاگین های قابل نصبی هستند که از عهده این نوع کارها بر می آیند.
با ویژگی های اصلی پلاگین FG Joomla to WordPress، بسیاری از آنها با تبدیل به همتایان مناسب خود در WordPress، کار می کنند. البته در مورد نسخه رایگان پلاگین، اطلاعات فرم تماس صادر نمی شود، اما به راحتی می توانید یک فرم تماس با پلاگین، ایجاد نمایید.