تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

mahtab Offline
#1 ارسال شده : 1397/02/23 11:37:46 ق.ظ
mahtab

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered
مکان: اصفهان

1 تشکر دریافتی در 1 ارسال
Relevent backlink بک لینک های مرتبط (RV)
RV معانی مختلفی دارد و استنباط های مختلفی میشود از آن کرد. به نظر من اگر سایت شما در زمینه مواد غذایی فعالیت می کنه و شما تمایل دارید روی عبارتی مثل "پرتقال تامسون" رنک خوبی در موتورهای جستجو داشته باشید بک لینک های مرتبط برای این عبارت، کلیه ی سایت هایی است که در زمینه مواد غذایی دارند فعالیت می کنند.
البته این تعریف من یک تعریف بسیار کلی است

وقتی بخواهیم لینک های مرتبط را به صورت خاص تر نگاه کنیم بهترین و با کیفیت ترین لینک های مرتبط لینک هایی هستند که از سایت هایی که روی عبارات مدنظر شما در حال حاضر جزء 10 رنک برتر گوگل باشند گرفته شوند . این لینک بسیار لینک قوی و با کیفیت هست، لینکی که یکی از آن شاید بتواند اثر صدها هزاربک لینک را برای ما داشته باشد.به خاطر اینکه این لینک ها بک لینک های مرتبط هستند

صحبتم را تکمیل می کنم، اگر ما در زمینه ی طراحی سایت کار می کنیم کلیه سایت هایی که درزمینه تکنولوژی و آیتی فعالیت می کنند هم ردیف ما هستند و گرفتن لینک از آنها هیچ عیبی که ندارد هیچ ..... بسیار هم می تواند خوب باشد. اما معنای RV،گرفتن لینک از سایت های مرتبط ی است که ما روی آن عبارات دوست داریم رنک بشویم یعنی اگر من دوست دارم روی عبارتی مثل "چاپ افست" دیده بشوم سایتی که با این عبارت در حال حاضر جز رنکهای بالای گوگل است جز ء سایت های با ارزش است.

ما اشاره کردیم به مفهوم لینک های مرتبط ولی یک نکته وجود داره و اون وهم این که ......

تقریباً بعید است که بگیم یک سایتی که روی عبارت کلیدی خاصی دیده می شود به رقیب خودش روی همان عبارت لینک بدهد . تقریباً بعید است مگر اینکه سایت مد نظر ما منبع خوبی باشد .

بنابراین اگر بخواهیم یک نتیجه گیری بکنیم از RV یا لینک های مرتبط باید بیشتر حساب کنیم روی لینک هایی که توی دسته های کاری مرتبط ما وجود دارند . اون ها وضعیت بهتری برای ما به وجود می آورند.
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest (2)
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.

این صفحه در مدت زمان 0.092 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت