تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

mehrdadar11 Offline
#1 ارسال شده : 1396/08/23 12:39:12 ق.ظ
mehrdadar11

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 151

PSTN مخفف Public Switched Telephone Network یا شبکه سویچی عمومی تلفن می باشد و ISDN مخفف کلمه Integrated Services Digital Network یا شبکه سرویس های هماهنگ دیجیتال می باشد.
مهمترین تفاوتی که در میان خطوط ISDN و PSTN وجود دارد این است که شبکه های PSTN ساختار قدیمی و آنالوگ دارند ، در همین حال خدمات شبکه های ISDN ساختاری نسبتا جدید و دیجیتال دارند.
برای مقایسه این دو نوع سرویس زیرساخت شبکه معیارهای زیادی وجود دارد از جمله اینکه کاربردهای خطور PSTN معمولا به شرکت های و سازمان های کوچک ختم می شود و این در حالی است که خطوط ISDN بصورت گسترده در شرکت ها و سازمان های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند.
بر خلاف ISDN یکی از کاربردهایی که سازمان ها از خطوط PSTN می برند ، استفاده از آن در ارتباطات ADSL است.
با استفاده از خطوط دیجیتال ISDN یک ارتباط می تواند در یک خط از 2 یا 10 یا 20 یا حتی 30 کانال بصورت همزمان بهره ببرد و این در حالی است که در خطوط PSTN صرفا یک کانال می تواند بصورت همزمان استفاده شود.
خطوط ISDN به عنوان زیرساختار های شبکه ای مخابرات سویچینگ مدار ای Circuit Switching مطرح می باشند و بصورت ویژه برای انتقال اطلاعات بصورت دیجیتال و به ویژه انتقال صدا در نصب شبکه تلفن شهری مورد استفاده قرار می گیرند.
بر خلاف PSTN سرویس ISDN می توانید کیفیت انتقالی صدای بهتری در شبکه های تلفن داشته باشد ، علاوه بر این خطور ISDN سرعتی بالغ بر 129 کیلو بیت بر ثانیه را می توانند جهت استفاده کاربران از اینترنت ارائه بدهند. یکی از محدودیت های اصلی که باعث کاهش اعتبار PSTN می شود
این است که این سرویس توانایی استفاده بهینه از امکانات ارتباطات باند پهن یا Broadband را ندارد.

یکی از امکانات کلیدی که در خطوط ISDN ارائه می شود هماهنگ کردن و یکپارچه کردن صدا و داده در یک خط تلفن می باشد
که در خطوط قدیمی تلفن این موارد بصورت جدا ارائه می شد و بعضا پشتیبانی شبکه هم نمی شد. سرعت برقراری ارتباطات ISDN از PSTN بیشتر است بنابراین شما می توانید سرعت مکالمه و شماره گیری خود را با این سیستم افزایش بدهید.
تجهیزات شبکه های زیر ساختی PSTN برای استفاده های آنالوگ سالها مورد استفاده قرار می گرفتند و حتی بیشتر فعالیت هایی که این سیستم های سویچینگ انجام می دادند بصورت دستی انجام می شد ،
بعد ها این بورد های قدیمی جای خود را به بوردهای خودکار یا Auto Switchboard ها دادند و به مرور تکنولوژی دیجیتال جایگزین تکنولوژی آنالوگ شد. تکنولوژی ISDN در سال 1991 طراحی و توسعه داده شد ، تنها یک سال بعد این تکنولوژی فراگیر شد و استفاده عمومی از آن در سراسر دنیا باب شد.
ISDN به سه سرویس Basic Rate Interface ، Primary Rate Interface و Broadband-ISDN تقسیم بندی می شود.
این سه تکنیک مورد استفاده در ISDN به او این امکان را می دهد که بتواند سرویس های تلفن ، فکس و انتقال داده و ویدیو را بتواند بصورت همزمان انجام دهد در حالی که PSTN فقط یک سرویس همزمان را می توانست ارائه دهد.
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.095 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت