رتبه: Member
گروه ها: Registered
تشکرها: 2 بار 1 تشکر دریافتی در 1 ارسال
|
سلام من آیفون 12 پرو خریدم که یه ماه نمیشه یکی از بچه های فامیل شارژرشو خراب کرده و حالا نمیتونم تو هیچ سایتی پیدا کنم. حتی تو فروشگاه های بزرگی مثل دیجیکالا هم نبود. میدونید از کجا میتونم پیدا کنم؟ لطفا اگه میدونید بگید الان خیلی وقته خاموشه و لازمش دارم. میگن شارژرش هنوز به ایران نیومده.
|
|
|
|
|
|
|
رتبه: Newbie
1 تشکر دریافتی در 1 ارسال
|
اصل ارسال توسط : BehrangS سلام من آیفون 12 پرو خریدم که یه ماه نمیشه یکی از بچه های فامیل شارژرشو خراب کرده و حالا نمیتونم تو هیچ سایتی پیدا کنم. حتی تو فروشگاه های بزرگی مثل دیجیکالا هم نبود. میدونید از کجا میتونم پیدا کنم؟ لطفا اگه میدونید بگید الان خیلی وقته خاموشه و لازمش دارم. میگن شارژرش هنوز به ایران نیومده. ببین اینطوری بهت بگم که واسه شارژر آیفون به هر جایی نمیتونی اعتماد کنی الانم که با این وضعیت قیمتا یه بلایی سر گوشی بیاد دیگه جبران نشدنیه من خودم واسه آیفونم از سایت امگاباتری شارژر گرفتم راضی ام بودم لینکشو برات میذارم اگه دوس داشتی ازش استفاده کن ;) https://omegabattery.ir/iphone-charger/
|
|
|
|
تشکرها: 2 بار
|
اصل ارسال توسط : bahar_yr اصل ارسال توسط : BehrangS سلام من آیفون 12 پرو خریدم که یه ماه نمیشه یکی از بچه های فامیل شارژرشو خراب کرده و حالا نمیتونم تو هیچ سایتی پیدا کنم. حتی تو فروشگاه های بزرگی مثل دیجیکالا هم نبود. میدونید از کجا میتونم پیدا کنم؟ لطفا اگه میدونید بگید الان خیلی وقته خاموشه و لازمش دارم. میگن شارژرش هنوز به ایران نیومده. ببین اینطوری بهت بگم که واسه شارژر آیفون به هر جایی نمیتونی اعتماد کنی الانم که با این وضعیت قیمتا یه بلایی سر گوشی بیاد دیگه جبران نشدنیه من خودم واسه آیفونم از سایت امگاباتری شارژر گرفتم راضی ام بودم لینکشو برات میذارم اگه دوس داشتی ازش استفاده کن ;) https://omegabattery.ir/iphone-charger/ سلام به شما من دقیقا این مشکل رو دو سال پیش بهش برخوردم و حسابی اذیت شدم یادمه اون زمان این خرید اینترنتی و ایناها هم نبود و من رفتم از بازار موبایل مشهد خریدم ولی به اندازه ای داغون بود که خدا میدونه مجبور شدم فقط گوشی ردش کنم که بیشتر از این گند نخورده بهش خلاصه که حسابی حواستون رو جمع کنید
|
|
|
|
|
سلام دوستان شارژر و لوازم جانبی موبایل رو از جاهای مطمئن خرید کنید من تا حالا چندین بار شارژر خریدم بعد دیدم فیکه و خوب شارژ نمیکنه اسم سایت امگا باتری رو زیاد شنیدم ولی تاحالا خرید نکردم
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.099 ثانیه ایجاد شد.