رتبه: Newbie
گروه ها: Registered
ارسالها: 1 مکان: تهران
|
ساندویچ پانل مصالحی با ساختاری سبک و مرکب است که از دو طرف به دو لایه محدود شده است و در وسط آن یک لایه عایق قرار دارد این ماده عایق میبایست بسیار نرم و سبک و دارای خواص فیزیکی خاص باشد.
انواع ساندویچ پانل
عموما ساندویچ پانل ها به دو دسته اصلی تقسیم می شوند:
ساندویچ پانل سقفی ساندویچ پانل دیواری از پانل های سقفی جهت پوشش دهی سقف ها استفاده می نمایند. پوشش سقف ها با استفاده از این سازه جدید سبب سبکی سازه می شود و از استحکام بالاتری نسبت به مصالح قدیمی برخوردار است. نصب ساندویچ پانل از ورود رطوبت و عایق بودن این سازه به دلیل ساختار آن جلوگیری میکند. عایقی که ما بین دو صفحه آن قرار دارد سبب جلوگیری از ورود هوای گرم و سرد به داخل بنا شده و دمای داخل آن را بطور یکنواخت نگه می دارد.
ساندویچ پانل های دیواری جهت پوشش دیوارهای سازه به کار می رود. این پانل ها نیز مشابه پانل های سقفی از فومی تشکیل یافته که نقش عایق را ایفا می کند و می تواند از جنس های مختلف تولید شود. قابل ذکر است که انتخاب نوع هسته ساندویچ پانل بسته به نوع کاربرد و مصرف آن دارد. فوم میانی پانل می تواند از پلی یورتان باشد که پانل تهیه شده از این فوم به نام ساندویچ پانل پلی یورتان شناخته می شود. فوم های دیگر فوم پلی استایرن، اکس پی اس، پشم سنگ و پشم شیشه می باشد.
از بین فوم های ذکر شده فوم پلی اورتان بهتر و پرکاربرد تر از ما بقی آنهاست و از کیفیت بالاتری برخوردار است. قیمت ساندویچ پانل به موارد مختلفی بستگی دارد از جمله ضخامت ساندویچ پانل، عایقی که برای آن در نظر گرفته می شود و ورق های فلزی که دو طرف هسته پنل قرار می گیرند و از جنس هایی نظیر ورق گالوانیزه، ورق آلوزینک، ورق آلومینیوم می باشد.
موارد کاربرد ساندویچ پانل
ویلاهای پیش ساخته استفاده از پانل ها برای پوشش سقف و دیوار کانکی ها و سوله های صنعتی و نیمه صنعتی انبارهای مواد غذایی و سازه های پیش ساخته
|
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.109 ثانیه ایجاد شد.