تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
خدمات مجالس و مراسم
»
ویژگی های میز شام در تشریفات مجالس چگونه است ؟
رتبه: Newbie
گروه ها: Registered
ارسالها: 2 مکان: تهران
|
یکی از مهمترین قسمت های هر مراسمی پذیرایی است . مهمانان به کیفیت و نحوه پذیرایی توجه ویژه ای دارند اگر بخش شام و پذیرایی کیفیت مناسبی نداشته باشد آن را بی احترامی به خود تلقی می نمایند . بخش شام یکی از مهمترین قسمت های اصلی مراسم عروسی است . تشریفات مجالس نوبهار با یک آشپزخانه بزرگ توانایی پذیرایی بیش از 500 نفر را دارد . پذیرایی شام دیگر مانند گذشته نیست . قبلا پذیرایی به صورت پرسی انجام می شد اما امروزه در کمتر مجالسی این گونه پذیرایی صورت می گیرد . برخی از شهرها به عادت گذشته سرو شام را به صورت پرسی انجام می دهند . سرو پرسی غذا امروزه جای خود را به سرو دیس پرس داده است. به این صورت که در هر میز بین 2 تا 4 نوع غذا در دیس قرار داده می شود. این نوع سرو شام بسیار متداول می باشد زیرا هم از اسراف جلوگیری می شود و هم از سرو غذا به صورت پرسی پرهیز شده است. سرو شام بسته به نوع پذیرایی شما و همچنین تعداد میمانان دارد . در مجالسی که تعداد میهمانان زیاد است، اگر پذیرایی سلف سرویس باشد، باید تنوع غذا را کم کرد و در عوض تعداد دیس ها و ظرف های حاوی غذا را افزایش داد تا همه میهمانان بتوانند به راحتی برای خود غذا بردارند.
|
|
|
|
|
|
|
رتبه: Member
گروه ها: Registered
ارسالها: 29 مکان: تهران
تشکرها: 1 بار
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
خدمات مجالس و مراسم
»
ویژگی های میز شام در تشریفات مجالس چگونه است ؟
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.104 ثانیه ایجاد شد.