مشاوره
انجام پایان نامه برق مهندسی برق یکی از شاخه های مهندسی است که پیداش آن به اواخر قرن نوزدهم بر می گردد. این شاخه از علم مهندسی رابطه ی تنگاتنگی با فناوری الکتریسیته دارد. حوزه ی کاری مهندسین برق طیف گسترده ای از المانها، تجهیزات و سیستمها را از تراشه های میکروسکوپی تا ژنراتورهای قدرت شامل می شود.
مهندسی برق قدرت یکی از بنیادی ترین زمینه های مهندسی برق به حساب می آید که در ارتباط با تولید، انتقال و توزیع انرژی الکتریکی می باشد. هدف اصلی مهندسی قدرت، طراحی و ساخت سیستم های مورد نیاز برای تسهیل در تولید، انتقال و توزیع برق می باشد. این گرایش از مهندسی برق سه زمینه ی اصلی سیستم های توزیع، ماشین های الکتریکی و فشارقوی و الکترونیک قدرت را شامل می شود.
مهندسی کنترل یکی دیگر از گرایش های اصلی مهندسی برق به حساب می آید که هدف اصلی آن تحلیل و بررسی سیستمهای مختلف، روشهای کنترل آنها و ایجاد پاسخی مطلوب برای آن سیستم می باشد. چرا که وظیفه ی کنترل سیستمهای فیزیکی با توجه نوع ورودی آنها را بر عهده دارد. گرایش مهندسی کنترل دو زمینه ی اصلی رباتیک و مکاترونیک را در بر می گیرد.
مشاوره
انجام پایان نامه کامپیوتر امروزه، با توجه به کاربرد گسترده سیستم های کامپیوتری در حوزه های مختلف زندگی، رشته مهندسی کامپیوتر از اهمیت خاصی برخوردار است. هدف این رشته، تربیت مهندسان و پژوهشگران برجسته در طراحی و ساخت سیستمهای کامپیوتری است.
موسسه مشاورتز با کادری متشکل از دانشجویان و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های تهران مفتخر است که بیش از هفت سال به مشاوره و امور مربوط به
انجام پایان نامه مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد و رساله دکتری در تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر اعم از معماری کامپیوتر ، نرم افزار ، هوش مصنوعی و الگوریتم ومحاسبات مشغول است. شما دانشجوی عزیز می توانید با خیالی آسوده تمامی مراحل مربوط به مشاوره و انجام پایان نامه برق و انجام رساله دکتری مهندسی کامپیوتر خود را به کارشناسان ما بسپارید. همکاران ما موظف هستند که شما دانشجوی عزیز را از بدو شروع به کار پایان نامه تا پس از انجام فرآیند دفاع به شکلی مطلوب همراهی و همیاری نمایند.
مشاوره
انجام پایان نامه مهندسی پزشکی مهندسی پزشکی یکی از شاخه های مهندسی برق است که جدیدا در ایران مهندسی زیست پزشکی نامیده شده است. هدف این رشته حل مشکلات پزشکی و فیزیولوژیکی انسان با بهره گیری از تکنیکهای مهندسی، مخصوصا مهندسی برق و مکانیک می باشد. حوزه کاری متخصصین این رشته طراحی و ساخت تجهیزات پزشکی، تعمیر و نگهداری تجهیزات پرشکی، پردازش تصاویر پزشکی، هوش مصنوعی، پردازش سیگنال پزشکی می باشد.
بیومکانیک به استفاده از مکانیک کلاسیک در زمینههای علوم زیستی می پردازد. استفاده از قوانین دینامیک جامدات برای تحلیل های حرکتی، دینامیک سیالات برای ارزیابی جریانهای درون محیطهای زیستی، ترمودینامیک و انتقال حرارت برای تحلیل رفتارهای سلولی و انتقال مواد و جرم بین موجود زنده و محیط و رباتیک برای خلق وسایل تشخیصی و درمانی جدید نیازمند درک مسایل محیطهای زنده از زاویه مهندسی است. پیشرفت در این شاخه به ساخت قلب مصنوعی، دریچههای قلب، مفاصل مصنوعی، ارتروزها و پروتزها، ابزارهای کمکی تشخیصی و جراحی منجر شده است.
گرایش بالینی در مهندسی پزشکی بیشتر روی آموزش کاربری دستگاه ها به کارکنان بیمارستان، پزشکان و حتی بیمارانی که می خواهند از دستگاه استفاده کنند به منظور بهینه سازی خدمات بهداستی و درمانی متمرکز شده است. هدف اصلی گرایش بالینی در مهندسی پزشکی، ترجمه تکنولوژی برای عوام و کاربران دستگاه ها می باشد. این گرایش از مهندسی پزشکی بیشتر به گرایش بیوالکتریک نزدیک می باشد.
گرایش بیومواد در مهندسی پزشکی به بررسی استفاده از مواد گوناگون مصنوعی و طبیعی در ساختار اندام و اعضای مصنوعی بدن می پردازد. به عنوان مثال جنس موادی که در ساخت دریچه میترال مصنوعی در قلب مورد استفاده قرار می گیرد باید به نحوی باشد که سیستم دفاعی بدن آن را به عنوان جسم خارجی تشخیص ندهد تا با آن به مقابله بپردازد.